0,00 zł
Strona głównaProfessKulki HaczykoweKulki tonące Spicy Instynkt 18mm Cobra w panierce
...jest pusty

Zaloguj się

e-mail:

Hasło:

e-Płatności
 

 

 



Konto do wpłat przelewem:

P.H.U. TROĆ. Ostrów Wlkp. 
Ul. Partyzancka9
 60 1940 1076 3004 8188 0000 0000
 Credit Agricole.

Szybki kontakt

 e-mail:sklep@carpwild.pl

             Przemo:

        tel. 601 762 898

 

          Stacjonarny:

        tel. 62-735 1817

Dip method feeder Ananas Traper
Szybki podgląd
8,20 zł
Kulki pływające Czosnek 12 mm.
Szybki podgląd
16,80 zł
Sztyca podbieraka teleskopowa 175cm
Szybki podgląd
45,00 zł
Liquid GLM Profess
Szybki podgląd
35,10 zł
Mączka Rakowa 500g. Profess
Szybki podgląd
24,60 zł
Owner haczyki z przyponami Spear nr6
Szybki podgląd
11,00 zł
traper-bioaktywator-wedkarski-biale-robaki
Szybki podgląd
7,20 zł

Kulki tonące Spicy Instynkt 18mm Cobra w panierce

10,40 zł

Kod: p-12109
EAN: 5904044006095
Produkt niedostępny
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

Kulki tonące Spicy Instynkt - Profess.

Seria bardzo skutecznych  kulek pokrytych panierką z mieszanką atraktorów, potęgującą efekt smużenia i wabienia ryb.

Do produkcji tych kulek użyto zmieszanych mączek i ekstraktów organizmów morskich, słodkowodnych oraz białek mlecznych i roślinnych.

Każdy z oferowanych smaków wynika z zastosowania unikalnego doboru mieszanki ziół naturalnych.

Rozwiązanie to daje gwarancję równomiernego wydzielania aromatu bez względu na czas przebywania w wodzie.

Podczas naszych, niezależnych testów kulek serii SPICY INSTINCT na łowisku Krążno, uzyskaliśmy niewiarygodnie dobre rezultaty i mamy nadzieję, że nie było to odosobnione i przypadkowe.

Nie zalecamy stosowania dodatkowych środków aromatyzujących.

                                   


Wielkość: 18 mm.

Aromat/Nazwa: COBRA - tymianek, kałamarnica, czosnek, chili.

Ilość: 200 ml.

Waga netto: 100 g.

Klienci polecają również:
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.